آزادسازي ۴۷۰ ميليارد ريالي اراضي کشاورزي در محمودآباد
آزادسازي ۴۷۰ ميليارد ريالي اراضي کشاورزي در محمودآباد
جانشين انتظامي مازندران آزادسازي 15700 متر از اراضي کشاورزي به ارزش بالغ بر 470ميليارد ريال در شهرستان محمودآباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار ملکان از ساری،سمیه کریمی 

سردار سيد موسي حسيني” در تشريح آزادسازي ۱۵۷۰۰ متر از اراضي کشاورزي به ارزش بالغ بر ۴۷۰ميليارد ريال و دستگیری ۳ نفر در محمودآباد، گفت: در اجراي طرح برخورد با ساخت و سازهاي غير مجاز در اراضي کشاورزي، ماموران با کسب خبري مبني بر ساخت و سازهاي غيرمجاز در بخشي از زمين هاي کشاورزي شهرستان محمودآباد، موضوع در دستور کار خود قرار دادند.

وي از شناسايي ۱۵هزار و ۷۰۰ متر مربع از زمين زراعي  با ۲۶ مورد تغيير کاربري که بصورت غير مجاز با حصار کشي تغيير کاربري و اقدام به ساخت و ساز شده بود، خبر داد و افزود: ماموران انتظامي محمودآباد با همکاري کارشناسان امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي و با هماهنگي قضائي با تخريب ديوار زمين هاي زراعي و بناهاي غيرمجاز، اين زمين ها را به چرخه کشاورزي وارد کردند.

جانشين انتظامي مازندران ارزش زمين هاي رهاسازي شده در اين عمليات را بالغ ۴۷۰ميليارد ريال عنوان کرد و از تشکيل پرونده براي ۳ متهم از سودجويان که اقدام به احداث ساختمان و ديوارکشي در زمين هاي مذکور کرده بودند، خبر داد.

سردار حسيني با تاکيد بر در برخورد قاطع و قانوني پليس با و ساخت و سازهاي غيرمجاز از مردم خواست براي جلوگيري از تضييع حقوق و زيان هاي مالي قبل از خريد ملک و هرگونه اقدام عمراني نسبت به استعلام اصالت و کاربري ملک از ادارات مربوطه اقدام کنند.

دستاورد کلانتري ها و پاسگاه هاي استان مازندران در پيشگيري از سرقت

همچنین سرهنگ مهدی خادمی از کاهش ۲۰ درصدي وقوع سرقت در مازندران خبر داد و گفت: کلانتري ها و پاسگاه هاي سطح استان با اجراي بر نامه هاي موثر انتظامي و اجتماعي در اين زمينه نقش بسزايي ايفا کردند.

وی تصریح‌کرد:  برنامه‌ريزي و مديريت صحيح عمليات‌هاي پليسي يكي از موضوعات بسيار مهم در اجراي ماموريت‌هاي محوله در کلانتري ها و پاسگاه ها بوده که نقش تأثير گذاري در ارتقاء امنيت رواني جامعه و کنترل و کاهش جرائم بويژه سرقت ها دارد.

رئيس پليس پيشگيري مازندران  با بيان اينکه از ابتداي سال تاکنون برنامه هاي موثر انتظامي و طرح هاي پيشگيرانه زيادي با رويکرد محله محور در سطح استان توسط کوپ ها اجرايي شده است، افزود: در ۹ ماه گذشته با نا امن کردن محلات براي فعاليت هاي مجرمانه، کاهش چشمگيري در سرقت هاي مهم نظير منزل، خودرو، اماکن خصوصي داشته ايم.

سرهنگ خادمي با بيان اينکه پيشگيري اجتماعي از جرم به عنوان رويکردي بهينه و مؤثرتر نسبت به پيشگيري کيفري در دستور کار قرار دارد، افزود: کلانتري ها و پاسگاه هاي سطح استان نيز در قالب برنامه هاي متعدد نسبت به اجراي راهبردهاي پيشگيري اجتماعي از طريق مشاوران و مددکاران کلانتري ها اقدام مي کنند.

وی با تاکيد بر نقش تعيين کننده مشاوران و مددکاران در کاهش آسيب هاي اجتماعي، تصريح کرد: حضور در مراکز آموزشي به عنوان تعليم دهنده به صورت چهره به چهره، تعامل با ادارات اجتماعي و مراکز مشاوره و حمايتي، تجزيه و تحليل و اولويت بندي آسيب‌ها اجتماعي و صلح و سازش پرونده هاي قضايي از جمله اقدامات موثر کارشناسان در اين حوزه مي باشد.

رئيس پليس پيشگيري مازندران خاطر نشان کرد: نتايج اين تلاش ها نشان دهنده کاهش محسوس آمار سرقت ها در محلات استان بوده که خود گواهي بر کارآمدي اين برنامه ها و اهميت همکاري پليس و مردم در پيشگيري از بسياري از جرائم است.