تدوین و چاپ دانشنامه استانی دفاع مقدس نیاز به بودجه دارد
تدوین و چاپ دانشنامه استانی دفاع مقدس نیاز به بودجه دارد
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: برای تدوین و چاپ دانشنامه استانی دفاع مقدس نیز نیازمند یک میلیارد اعتبار هستیم.

به گزارش خبرنگار ملکان از ساری. سرهنگ محمد حسن سلامی امروز در جلسه با «علی بابایی کارنامی» نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از حمایت‌های وی در حوزه دفاع مقدس اظهار داشت: حوزه دفاع مقدس حوزه فرهنگ اصیل انقلاب، مکتب انقلاب و عمق بخشی به فضای معنوی، حماسی و مقاومت در جامعه است.

وی افزود: همه بخش‌ها باید همانند دوران دفاع مقدس در این حوزه نقش آفرین و تاثیرگذار باشند.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران طی ۱۵ گذشته در اولویت و دغدغه مسئولان استانی نبوده و در اولویت دولت آیت الله رئیسی اهتمام بیشتری به عمل آمد، گفت: ۶۰ میلیارد تومان ابلاغ آقای مخبر به سازمان برنامه و بودجه نیازمند پیگیری نمایندگان استان است.

وی به اولویت‌های این اداره کل اشاره کرد و افزود: با بنیاد مستضعفان توافقات اولیه حاصل شد، اما عملی نشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران  بر مشارکت خیرین صنعت، معدن، اوقاف و خیرین سرشناس در این موضوع تأکید و خاطرنشان کرد: در هفت تپه چند کار ضروری در دست اقدام داریم و باید به سرعت در منطقه والفجر هشت کار را شروع کنیم.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه برای تدوین و چاپ دانشنامه استانی دفاع مقدس نیز نیازمند یک میلیارد اعتبار هستیم، تصریح کرد: در حوزه کتاب و ادبیات دفاع مقدس سالی ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز داریم و در حوزه فیلم‌های دفاع مقدس نیز سالی حداقل یک میلیارد تومان اعتبار نیازمند هستیم.

وی با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی دفاع مقدس نیاز سرمایه‌گذاری هستیم، حوزه اسناد دفاع مقدس را بسیار مهم برشمرد و گفت: انتظار می‌رود نمایندگان استان مازندران در این خصوص پیگیری و اهتمام ویژه داشته باشند.

حوزه دفاع مقدس سال‌های سال نیاز به کار دارد

علی بابایی کارنامی نیز با تبریک هفته دفاع مقدس و بیان اینکه پیگیر برنامه‌های دفاع مقدس و دغدغه‌های این مجموعه در مجمع نمایندگان مجلس هستیم، اظهار داشت: در این زمینه از محل مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها مبلغ قابل توجهی به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اختصاص یافته است.

وی افزود: این بخش از حوزه دفاع مقدس سال‌های سال نیاز به کار دارد و باید آثار تولیدی و کتاب‌ها به دست مردم برسد.

بابایی کارنامی با تأکید بر اینکه همایش‌ها و یادواره‌های شهدا باید اثرگذار باشد، گفت: یادواره شهدا باید اثر مردمی داشته باشد و بتواند با ایجاد جذابیت‌ها و بهره مندی از هنرهای مختلف همه مردم را به مراسم بکشاند و فرهنگ شهدا را به نسل جوان و امروز انتقال دهد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران، تصریح کرد: باید تلاش کنیم همایش‌های تمام دستگاه‌ها و نهاد‌ها را به این مرکز بیاوریم که نویدبخش کار‌های خوب و جدید خواهد بود.

عدم حضور نمایندگان مجلس در بعضی از برنامه‌های سفر وزرا به استان یکی از آسیب‌هاست

وی همچنین عدم حضور نمایندگان مجلس در بعضی از برنامه‌های سفر وزرا و مقامات به استان را یکی از آسیب‌ها برشمرد و گفت: باید در استان پروتکل‌ها طوری تنظیم شود که نماینده مجلس در این جلسات حضور پیدا کند چراکه مطالبه‌گری و پیگیری کننده مسائل و موضوعات مربوط به استان و بویژه توسعه استان در سطح ملی بر عهده نمایندگان است.

بابایی کارنامی با بیان اینکه مشکلات جانبازان، رزمندگان و ایثارگران در دست پیگیری است، خاطرنشان کرد: شمار زیادی از رزمندگان بیکار داریم و در این راستا در کمیسیون اجتماعی مجلس سال گذشته یک مصوبه داشتیم که باید حداقل مزد قانون کار به آنها حقوق پرداخت شود و پیگیر هستیم که این اتفاق رقم بخورد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • نویسنده : سمیه کریمی