منظومه فکری رهبر انقلاب در هر انتخاباتی راهگشاست
منظومه فکری رهبر انقلاب در هر انتخاباتی راهگشاست

سمانه اسلامی: رهبر انقلاب همواره بر اهمیت حضور مردم در صندوق‌های رأی تأکید دارند. ایشان معتقدند که حضور فعال مردم در انتخابات، نشان‌دهنده وحدت ملی و قدرت ملی در مقابل دشمنان است. رهبری از مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به عنوان یکی از مسائل اساسی برای تأمین امنیت و پایداری کشور یاد می‌کنند. رهبر انقلاب […]

سمانه اسلامی: رهبر انقلاب همواره بر اهمیت حضور مردم در صندوق‌های رأی تأکید دارند. ایشان معتقدند که حضور فعال مردم در انتخابات، نشان‌دهنده وحدت ملی و قدرت ملی در مقابل دشمنان است. رهبری از مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به عنوان یکی از مسائل اساسی برای تأمین امنیت و پایداری کشور یاد می‌کنند.
رهبر انقلاب اهمیت ارتباط مردم با نظام جمهوری اسلامی را تأکید می‌کنند. ایشان به مردم توصیه می‌کنند که با شرکت در انتخابات، به تقویت نظام کمک کنند
منظومه فکری رهبر انقلاب در هر انتخاباتی راهگشاست؛ به‌ویژه در این روزها که به واسطه حادثه تلخ ۳۰ اردیبهشت وارد انتخابات از قبل پیش‌بینی نشده‌ای شد‌ه‌ایم که عیار اهمیت آن در آینده کشور و منطقه،بسیار مهم است؛ اکنون که فقط یک هفته تا انتخابات۸تیر باقی است،مرور سخنان رهبر انقلاب در انتخابات می‌تواند‌درانتخاب‌های‌مان موثر باشد.
رهبر انقلاب، استقلال سیاسی کشور را واقعیتی محسوس خواندند و گفتند: جمهوری اسلامی درباره مسائل مهم جهان، جایگاه، ‌منطق و حرف‌های شنیدنی دارد که حتی مخالفان ما روی آن حساب می‌کنند.
ایشان تأکید کردند: این استقلال سیاسی نباید خدشه‌دار شود و هر دولتی سر کار می‌آید باید آن را حفظ کند.

مقام معظم رهبری همچنین در پاسخ به سوال یکی از نخبگان جوان درباره انتخابات گفتند: در انتخاباتِ بسیار مهمِ پیش‌رو، در درجه اول افزایش مشارکت مهم است؛‌ بنابراین لازم‌ست در محیط‌های کاری دانشجویی و خانوادگی، در این زمینه هر چه ممکن است تلاش کرد.

مقام معظم رهبری در تبیین معیارهای انتخاب نیز گفتند: برای انتخاب خوب، ببینید چه کسی به ملاک‌های انقلاب نزدیک‌تر است و توانایی کار در جهت این ملاک‌ها را دارد.
انتخابات خب خیلی مهم است و در درجه‌ی اول هم مشارکت مهم است که شما هرچه میتوانید تلاش کنید؛ چه در محیط‌های دانشجویی، چه در محیط‌های کاری، چه در محیط‌های خانوادگی و اینها، تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.

بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیک‌تر است، و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب دارد. این را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی را داشته باشید.
امیدوارم ان‌شاءالله خداوند متعال آنچه که صلاح این کشور و صلاح این ملت است، آن را به آسانی و بی‌دغدغه پیش بیاورد.
* الان هم ما یک استقلال سیاسی‌ای خوشبختانه داریم یعنی ایران، جمهوری اسلامی، نسبت به مسائل کلی دنیا دارای منطق و دارای حرف و دارای جایگاه مشخصی است. ما در قضیه فلسطین حرف داریم، در قضایای آمریکا حرف داریم، در قضایای دنیا، در قضیه نظم نوین جهانی حرف داریم.ا ین‌که بعد از حادثه شهادت رئیس‌جمهور محترم «مردم جمع بشوند با آرای بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند، انعکاس این در دنیا، انعکاس فوق‌العاده‌ای است.»۱۴۰۳.۰۳.۱۴

دیواره‌‌ محکم سربه‌فلک‌کشیده است درمقابل دشمن.اتحادملی همان چیزی است که نقش بسیار عظیمی در پیروزی انقلاب، بعدهم درپیشرفت انقلاب داشته.» ۱۴۰۱.۱۱.۱۹

بنابراین«انگیزه‌‌ ملت ایران ووحدت ملی،قدرت ملی به وجودمی‌آورد؛قدرت ملی موجب امنیت کشورمی‌شود.» ۱۴۰۲.۱۰.۰۲
دیگران رابه حضور در انتخابات دعوت کنید لذا حصار امنیتی کشوروابسته به همین حضور مردمی است‌«حتی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشوربیایند درانتخابات شرکت کنند.ممکن است کسی بنده راقبول نداشته باشد،عیبی ندارداماانتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است،مال نظام جمهوری اسلامی است.همه بایدبیاینددرانتخابات شرکت کنند؛ این موجب می‌شودکه نظام جمهوری اسلامی تقویت‌بشود،پایداری آن وماندگاری آن تأمین بشود،کشور درحصار امنیت کامل باقی بماند.» ۱۳۹۴.۱۰.۱۹

به گزارش ایرنا، ۲ میلیون و ۴۸۷هزار و ۲۴۴ نفر در مازندران واجد شرایط رای دادن و شرکت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سطح این استان هستند.

‌وزیر کشور روز یکشنبه ششم خردادماه ۱۴۰۳ فرمان آغاز فرایند برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را صادر کرد؛ انتخاباتی که در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی و تصمیم رؤسای قوای مقننه و قضاییه و سرپرست قوه مجریه، یک‌سال زودتر از زمان خود برگزار می‌شود.

داوطلبان ورود به پاستور از دهم خرداد ماه به مدت پنج روز فرصت ثبت‌نام کردند و پس از آن شورای نگهبان ظرف ۱۰ روز با بررسی صلاحیت نامزدها، روز بیستم خرداد اسامی کاندیداهای نهایی را اعلام کرد تا از همان فردایش تا هفتم تیرماه به تبلیغ و تبیین دیدگاه‌ها و برنامه‌هایشان بپردازند.

مردم روز هشتم تیرماه پای صندوق می روند تا نهمین رئیس جمهور را انتخاب کنند اما در صورتی که انتخابات به دور دوم کشیده شود، رأی‌گیری مرحله دوم برای انتخاب رئیس دولت چهاردهم ۱۵ تیرماه انجام می‌شود