افزون‌بر ۱۰ هزار مجوز کسب و کار الکترونیکی در مازندران صادر شد
افزون‌بر ۱۰ هزار مجوز کسب و کار الکترونیکی در مازندران صادر شد
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران از صدور ۱۰ هزار ۵۹ مجوز کسب و کار به صورت الکترونیکی در سه ماهه نخست امسال در این استان خبرداد.

سیداسماعیل هاشمی اظهار داشت: در مقایسه با سایر دستگاه‌های اجرایی، اتاق اصناف با سه هزار و ۸۴۷، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۲ هزار و ۹۲۱ و اداره کل دامپزشکی با ۸۲۷ مورد، بیشترین تعداد صدور مجوز کسب و کار الکترونیکی را به خود اختصاص داده اند.

وی با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال ۱۷ هزار و ۲۲ درخواست صدور مجوز اکترنیکی در درگاه ملی مجوزهای کشور در مازندران به صبت رسیده است، اظهار داشت: از این تعداد، تاکنون ۱۰ هزار و ۵۹ درخواست مجوز کسب و کار به صورت الکترونیکی در مازندران صادر شد.

هاشمی خاطرنشان کرد: بخشی از درخواست‌های متقاضیان به علت دارا نبودن شرایط لازم توسط دستگاه‌های صادر کننده مجوز رد شده و یا متقاضی از ادامه مراحل فرآیند صدور مجوز انصراف داده است و بخشی دیگر نیز در مراحل دریافت استعلامات مربوط به صدور مجوز است.

مدیرکل امور اقتصادی مازندران خاطرنشان کرد: اتاق اصناف مازندران با چهار هزار و ۸۰۳ درخواست، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۲ هزار و ۹۹۷ و اداره کل دامپزشکی نیز با یکهزار و ۳۱۶ مورد، بیشترین تعداد درخواست‌های صدور مجوز را در مقایسه با سایر دستگاه های اجرایی استان به خود اختصاص داده اند.

این مقام مسوول تصریح کرد: در حال حاضر تمام فرآیند صدور مجوزها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می‌شود.

وی اظهار کرد: درگاه ملی مجوزهای کسب و کار به آدرس ” www.mojavez.ir” بستری اینترنتی تحت مدیریت دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌ و کار به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی است که برای همه کسب و کارهای موجود در کشور شرایط، مدارک، مجوزهای پیش‌نیاز، هزینه و زمان صدور مجوز شفاف و قابل فهم را ارایه می کند.

مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.

از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.

  • نویسنده : سمانه اسلامی