حماسهی حضور پرشور مردم مازندران در انتخابات، صفحهی تابناک دیگری بر افتخارات بزرگ انقلاب افزود. یکبار دیگر آگاهانه و بهنگام، دفاع جانانهی خود از نظام اسلامی را به همه نشان دادید و یاوههای دشمنان این مرز و بوم را باطل ساختید. یکبار دیگر بر وفاداری خود به قانون اساسی که انتخاب رئیس جمهور را حق و تکلیف شما دانسته است پای فشردید. یکبار دیگر بر سرپیچی خود از ارادهی مراکز استبکاری و مداخلهجو اصرار ورزیدید و وسوسهی شیطانی آنان را که میکوشیدند ملت را از حضور درکنار صندوقهای رأی دلسرد کنند، نقش برآب کردید..
اکنون رئیس جمهور که مدیر اجرائی کشور و مسئول پیشرفت مادی و معنوی است، با رأی و تشخیص شما انتخاب شده و نمونهی اشکار مردمسالاری دینی در برابر چشم ملتهائی که تشنهی نظام اسلامی و مردمیاند، آشکار گشته است.
تاکیدات رهبرمعظم انقلاب که همواره نامزدها را به اخلاقمداری دعوت کرده و فرمودهاند: «در این حرکت عظیمی که انجام میگیرد، در رقابتهای پیشروی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگوییکردن، تهمتزدن و لجنپراکنیکردن کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملی هم لطمه میزند. صحنه انتخابات صحنه عزت و حماسه است، صحنه رقابت برای خدمت است، صحنه کشوواکش برای بهدستآوردن قدرت نیست. برادرانی که وارد میدان مبارزه انتخاباتی و رقابت انتخاباتی میشوند، این را بهعنوان یک وظیفه بدانند؛ آنها به وظیفهشان عمل کنند.» معظمله در دیداری که همزمان با عید غدیر با جمعی از مردم داشتند به تبیین کاندیدای اصلح در انتخابات نیز پرداخته و اعتقاد قلبی و واقعی به مبانی انقلاب، کارآمدی و بهرهمندی از ظرفیتهای کشور را ازجمله مؤلفههای تعیینکننده دانسته و در تشریح آن فرمودند: «برخی از سیاسیون در کشور ما گمان میکنند باید آویزان به قدرتهای دیگر شوند. یا همه راههای پیشرفت کشور از آمریکا میگذرد. این افرادی که چشمشان به خارج از کشور است این ظرفیتها را نمیبینند و طبعا برنامهریزی هم برای پیشرفت کشور ندارند.
رقابت را رفاقت تبدیل کنیم
موضوع حائزاهمیت این است که نامزدها،جریانها و هواداران نامزدها پس از۱۵تیرماه که منتخب مردم معرفی شد از تکرار ادبیات دوره رقابت و دوقطبیهایی که در فرآیند انتخابات برآن میکوبیدند پرهیزکرده وفصل جدیدی ازخدمت به ایران اسلامی را باید ورق زد و از این بعد انسجام ملی را مهمترین رویکرد خود دانسته و در کنار هم باشند، نه در مقابل یکدیگر.
مطمئنا اتخاذ این رویکرد از سوی جریانهای رقیب بیانگر میزان بصیرت، آگاهی وعرق آنها به سربلندی ایران مقتدر فارغ از بازیهای سیاسی و جناحی وسندی برای پایبندی به مردمسالاری دینی است.بهحاشیهراندن مسائل اصلی کشور،ازهمگسیختن انسجام میان نیروهای انقلابی، تبدیل اختلافنظرها به منازعه درمیان فعالان سیاسی و ایجاد ذهنیت منفی از تعامل مسئولان نظام و سران قوا ازجمله برنامههای دشمنان در زمان رقابتهای انتخاباتی و پس ازآن است تا از این طریق بر شکافهای موجود عمق داده و فضای یأس و بیاعتمادی را بین مردم دامن بزنند. ازهمین رو نامزدهای انتخاباتی و حامیان آنها نباید بااقدامات واظهارنظرهایشان این فرصت را به معاندان دهند تا از این آب گلآلود شاهماهی صید کنند.تمرکزدشمنان براختلافات در مانورهای رسانهای آنها کاملا مشهود است و از هر منفذی برای افزایش اختلافات استفاده میکنند. ازهمین رو مردم، مسئولان ونامزدها باید از پرداختن به موجهای منفی پرهیز کنند.
- نویسنده : مریم مشایخ