پیگیر استقرار اداره‌های شهرستانی در میاندورود هستیم
پیگیر استقرار اداره‌های شهرستانی در میاندورود هستیم
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار مازندران با اشاره به اینکه به استقرار اداره‌های شهرستان در میاندورود کمک می‌کنیم، گفت: سهم مدیریتی بانوان در این شهرستان برجسته است.

عیسی قاسمی طوسی در جلسه شورای اداری میاندورود، اظهار کرد: برای هر صندلی مدیریتی ۷۲ شهید تقدیم انقلاب شده است و هیچ شأنی جز خدمت به مردم نداریم و این باید آویزه گوش مدیران باشد.

وی افزود: استاندار مازندران در دیداری که با رئیس‌ جمهور داشت، دکتر پزشکیان از عملکرد مسئولان مازندران در ایام جنگ ۱۲ روزه قدردانی کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار مازندران با بیان اینکه ما در این جنگ پیروز شدیم، گفت: حضور مردم، عملکرد نظامیان، و نقش رهبری باعث شد در این جنگ پیروز شویم.

این مسئول با بیان اینکه نقش مردم در جنگ اخیر بی‌بدیل بود، تصریح کرد: حضور مردم، کار و مسئولیت ما را سنگین می‌کند، برای اعتلای این کشور همه گروه‌ها پای کار آمدند و گفتند این کشور را دوست دارند، مردم سرمایه اجتماعی ما هستند.

طوسی با اشاره به اینکه جنگ تجربه خوبی برای ما بود، ادامه داد: دشمن به دنبال سقوط نظام بود، اما روی پای خودمان ایستادیم.

وی با بیان اینکه موضوع آب از دغدغه‌های اصلی مسئولان است و این مسائل در استان در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: اکنون زمان همدلی است و این وفاق و دوستی باید حفظ شود تا در راستای انتظارات مردم به کار گیریم.

تاکید بر حذف بروکراسی در اداره ها

فرماندار میاندورود نیز در این نشست، اظهار کرد: مردم ما یک بار دیگر انسجام و هم‌افزایی خود را نشان داده و به جامعه جهانی یادآوری کردند که پا در رکاب انقلاب و اسلام هستند.

پیگیر استقرار ادارات شهرستانی در میاندورود هستیم

مرتضی بابایی لولتی با اشاره به اجتماع عظیم مردم در مراسم پر شور عاشورا افزود: این اجتماع عظیم نشان از ارادت مردم به فرهنگ عاشورا و نمایشی از پایبندی مردم به اسلام و انقلاب بود چراکه تصور دشمن این بود که شاید مردم در ایام تجاوز دشمن به خاک کشور، مراسم عزاداری محرم را برگزار نکنند.

وی تصریح کرد: باید بزرگترین اجتماع عظیم بشری را در اربعین رقم بزنیم، می‌دانیم اجتماعی که قرار است شکل بگیرد تجلی قدرت تشیع و اراده ملی مردم است.

بابایی با تاکید بر حذف بروکراسی در ادارات، ادامه داد: مدیران به حذف بروکراسی اقدام کرده و توصیه‌پذیر نباشند و کار مردم را انجام دهند تا مردم در چرخه بروکراسی ادارات قرار نگیرند.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان، مکاتبات اضافی با بخشداری‌ها و فرمانداری درباره فروش خدمات به مردم نداشته باشند، بخشداران حق هیچگونه مکاتبه با ادارات خدمات‌رسان ندارند، متولی صدور پروانه ساختمانی، شهرداران و دهیاران هستند و در این زمینه فقط می‌توان از شهرداری و دهیاری استعلام دریافت کرد.

فرماندار میاندورود با بیان اینکه مصوبات ابلاغی اجرا شده و گزارش‌ها به فرمانداری ارائه شود، اظهار کرد: روسای ادارات بدون هماهنگی بخشداران، وارد مذاکره با نهادهای خرد در روستاها نشوند، مدیران برای ارائه خدمات بهتر در روستاها، تعامل بیشتری با دهیاران و بخشداران داشته باشند.

به نقل از روابط عمومی فرمانداری میاندورود، ، بابایی با اشاره به اینکه استاندار مازندران پیگیر موضوع تفکیک زباله از مبدا است، گفت: دستگاه‌های مرتبط و نقش‌آفرین در این حوزه به وظایف خود عمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: سطح سازمانی برخی ادارات میاندورود باید ارتقا یابد و برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، اداره مستقل، مستقر شود.

  • نویسنده : سمانه اسلامی