کیفیت گندم‌های وارداتی زیر ذره‌بین استانداری مازندران
کیفیت گندم‌های وارداتی زیر ذره‌بین استانداری مازندران
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: کیفیت گندم‌های وارداتی و ارزیابی آرد تولیدی کارخانجات استان با برنامه‌ریزی مستمر بررسی و اطلاع رسانی خواهد شد.

به گزارش ملکان  محمدابراهیم تولایی در بازدید از اداره کل غله مازندران و با حضور در آزمایشگاه کنترل کیفی این نهاد، در جریان روند ارزیابی کیفی گندم‌های وارداتی به استان و آرد تولیدی کارخانجات قرار گرفت. همچنین از مرکز مانیتورینگ اداره کل غله که وظیفه رصد و پایش مستمر عملکرد کارخانجات آرد استان را برعهده دارد بازدید شد.

در این بازدید، موضوع میزان سبوس‌گیری آرد در کارخانجات و سطح کیفی آردهای تولیدی در استان به‌طور ویژه مورد بررسی قرار گرفت و معاون استاندار مازندران بر ضرورت نظارت و کنترل روزانه عملکرد کارخانجات آرد تأکید کرد و گفت: سلامت و امنیت غذایی مردم خط قرمز دولت است و هیچ‌گونه تخلفی در این حوزه پذیرفتنی نخواهد بود.

وی با تأکید بر ضرورت رسیدگی فوری و بدون وقفه به هرگونه تخلف در حوزه آرد و نان اظهار داشت: نتایج این رسیدگی‌ها به طور مستقیم در ارزیابی ماهانه کارخانجات لحاظ می‌شود و این ارزیابی‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در بازنگری و نحوه تخصیص سهمیه گندم یارانه‌ای به کارخانجات در جلسات ماهانه کمیته تعیین سهمیه خواهد داشت.

سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت نان در سفره مردم، افزود: کارخانجات موظف هستند علاوه بر رعایت استانداردهای ملی، همواره به سمت ارتقای سطح کیفی تولید حرکت کنند. این موضوع در افزایش رضایتمندی عمومی و همچنین ارتقای جایگاه اقتصادی استان اثرگذار خواهد بود.

محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران نیز گزارشی از روند فعالیت‌ها، اقدامات نظارتی، وضعیت ذخایر گندم و آرد استان، و همچنین برنامه‌های آتی این اداره کل برای تامین پایدار و کیفی مواد اولیه کارخانجات آرد و نان ارائه کرد.

سالانه حدود ۳۸۰ هزار تن و ماهانه ۳۱ هزار تن آرد بین بیش از چهار هزار و ۶۰۰ واحد خبازی که مسوولیت پخت نان در مازندران را برعهده دارند، توزیع می شود. در استان حدود پنج هزار واحد نانوایی وجود دارد و براساس آمار رسمی سرانه نانوایی در مازندران از میانگین کشوری نیز بالاتر است.

  • نویسنده : سمانه اسلامی