معاون ارتباطات و بین الملل صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری با بیان این که، این صندوق برای شرکتهای دانش بنیان حمایتهای مالی از جمله اعطای تسهیلات، سرمایه گذاری، توانمند سازی، آموزش و مشاوره را دارد، گفت: در سال های اخیر اخیر ۱۰۱ همت خدمت مالی به نخبگان ملی و علمی اختصاص یافت
معاون ارتباطات و بین الملل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: در مازندران بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خدمات ضمانت نامه، توانمندسازی و تسهیلات را برای شرکتها مصوب کردیم و در قالب قرارداهایی که با این شرکتها داریم، در حال پرداخت است.
خالقی با بیان اینکه یکی از مواردی که صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ورود پیدا کرد، حل مسائل و مشکلات استانی است، گفت: در مازندران برای حل مشکل زباله اعلام آمادگی کردیم و حاضر هستیم برای شرکتهای دانش بنیانی که دانش فنی خوبی دارند، سرمایه گذاری انجام دهیم تا این معضل با کمک شرکتهای دانش بنیان حل و فصل شود.
این مقام مسوول تصریح کرد: از ۵۰ شرکت دانش بنیان فعال در مازندران ۳۵ محصول تولیدی آنها به ارزش هشت میلیون یورو به ۲۴ کشور دنیا در یک سال اخیر صادر شد.
معاون ارتباطات و بین الملل صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری افزود: ۱۱ مرکز رشد در ۱۱ شهرستان مازندران فعالیت می کنند و بر اساس برنامه ای که پیش بینی شد این مراکز رشد باید در همه شهرستان ها ی این استان فعال باشند.
وی اظهار داشت: ۲ پردیس فناوری در ۱۴۰۱ و همچنین در سال ۱۴۰۲ هم پردیس فناوری و نوآوری دانشگاه مازندران و پردیس فناوری و نوآوری دانشگاه نوشیروانی بابل راه اندازی شد.
خالقی با بیان این که، ۶۰ شرکت در این پردیس ها مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: صندوق پژوهش ها و نوآوری هم راه اندازی شد و در حال حاضر ۳۵۴ شرکت با اشتغالزایی ۶ هزار نفره در پارک علم و فناوری مستقر هستند.
- نویسنده : سمانه اسلامی