محمد ابراهیم تولایی در نشست شورای اقتصادی مازندران در جویبار اظهار کرد: فرمانداران نقش کلیدی در حل مشکلات دارند و مدیران باید با فرمانداران در رفع مشکلات همراه باشند و در صورت نیاز از استان برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی اقدام شود.
وی افزود: جویبار در کنار همه مزیتهای فرهنگی، ورزشی، سیاسی و اجتماعی یکی از قطبهای اقتصادی استان و حتی شمال کشور در حوزههای کشاورزی، دامداری، صنعتی، صید و صیادی، گردشگری، بازیافت محسوب میشود و این شرایط زمینه مناسبی برای استقرار منطقه ویژه اقتصادی در اراضی چپکرود است و تحقق این امر مهم چشم انداز روشنی را برای توسعه تجارت، صنعت گردشگری و رونق اقتصادی برای استان فراهم خواهد کرد.
این مقام مسوول گفت: براساس دستور استاندار مازندران و تصمیم هیات اقتصادی مازندران هر هفته در یک شهرستان جلسه بررسی مشکلات اقتصادی صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی برگزار میشود و به لحاظ اهمیت ویژه جویبار در بحث زیر ساخت و مشکلات اقتصادی تولیدی و صنعتی ۱۰ نفر از نمایندگان این بخش موضوعات و مشکلات مطرح شد که برخی در همین جلسه و مابقی در استان مورد بررسی قرار میگیرد.
تولایی اضافه کرد: مهمترین موانع واحدهای تولیدی و صنعتی در جویبار تعهدات ارزی برای صادرات کالا، سند واحدها و پساب شهرک صنعتی، تسهیلات بانکی، احداث آبندان کشاورزی و برق صنایع است که تصمیمات خوبی برای رفع موانع گرفته شده است.
معاون استاندار مازندران خاطرنشان کرد: جویبار ۷۰ درصد تولیدات ماهیان خاویاری کشور را دارد و در بخش صنعت بیش از ۱۰۰ واحدها صنعتی در شهرک صنعتی این شهرستان فعال است که صادرات خوبی به دیگر کشورهای منطقه دارد و با تمام توان برای رفع مشکلات این تولید کنندگان و صنعتگران هستیم تا شاهد رونق تولید در سطح شهرستان باشیم.
وی افزود: با توجه به جذابیت خاص ۲۱ کیلومتر نوار ساحلی جویبار و استقرار چندین مجتمع تفریحی و گردشگری، مستعد تبدیل شدن به قطب مسافرتهای دریایی، مبادله کالاهای تجاری لوکس، خدمات الکترونیک و بازارچههای ساحلی در منطقه آزاد ویژه اقتصادی را داراست.
- نویسنده : سمانه اسلامی