رسانه‌ها در راستای امید آفرینی جامعه کوشا باشند
رسانه‌ها در راستای امید آفرینی جامعه کوشا باشند
رئیس دادگستری شهرستان بابل با تاکید براینکه اصحاب رسانه باید در راستای جلب اعتماد عمومی و امید آفرینی بین مردم کوشا باشند، گفت: با افراد و اخلالگرانی که از بستر رسانه برای تخریب و آسیب به امنیت روانی جامعه استفاده کنند برخورد می‌شود.

محمد غلامرضاپور به مناسبت سالروز شهادت دکتر بهشتی و هفته قوه قضائیه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: رسانه‌ها علاوه بر اطلاع رسانی، نقد منصفانه، شفاف سازی به عنوان صدای مردم و همیار عدالت محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برای سلامت اداری لازم است رسانه‌ها مطالبه‌گر باشند، افزود: برابر اصل قانونی و شرعی آزادی بیان آزاد است اما حد و مرزها در رسالت خبری باید رعایت شود زیرا نقد منصفانه با نشر اکاذیب متفاوت است.

صیانت از حقوق مردم

غلامرضاپور تصریح کرد: دستگاه قضا ضمن صیانت از حقوق مردم سعی دارد در بیان عدالت، از آبرو افراد صیانت کند و به آرامش و حقوق شهروندان نیز اهتمام داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اصحاب رسانه باید اخلاق حرفه‌ای را رعایت کنند، اظهار کرد: باید از قضاوت زودهنگام دوری کرده و در بیان ماجرا و وقایع انصاف داشته باشند. همچنین با رعایت اصل بی‌طرفی، با حفظ حریم خصوصی افراد در انتشار اخبار صداقت داشته و از تشویش اذهان عمومی دوری کنند.

رسانه از ابزار و تجهیزات نظامی مهم‌تر است

رمضان جمشیدی قادیکلایی دادستان بابل نیز در این نشست خبری با اشاره به اهمیت کار فرهنگی و رسانه‌ای، اظهار کرد: کاری که یک رسانه می‌تواند انجام دهد گاهی ابزار نظامی قادر به انجام آن نیست، دشمن با علم به این موضوع  با کمک رسانه ابتدا با عادی سازی شرایط مختلف زمینه را برای اقدامات نظامی فراهم می‌کند.

جمشیدی با اشاره به اینکه قلم بالاترین ابزار و از شلیک هر سلاح نظامی اثرگذارتر است، افزود: یک خبر می‌تواند برچسبی داشته باشد که برای پاک کردن آن نیاز به اقدامات زیادی برای اصلاح خبر باشد لذا در انعکاس اخبار باید دقت زیادی داشته باشید.

وی افزود: ایجاد روحیه امیدبخشی به مردم در دستور کار رسانه ‌باشد زیرا اگر یاس و ناامیدی را در جامعه ایجاد شود ضربات جبران ناپذیری خواهد داشت.

نقش موثر رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیست

جمشیدی با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیست، گفت: ۹۰ درصد همدلی و وفاق ایجاد شده بین مردم توسط رسانه‌ها انجام شده است و معادله چندین ساله دشمن با تمام امکانات بکار گرفته را برهم زد.

دادستان بابل با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی جهان ضروریست خبرنگاران از ضربه زدن به فرد یا دستگاه اداری دوری کرده و در انتشار اخبار گوناگون تبعات آن را در نظر بگیرند، خاطرنشان کرد: مبادا رسانه‌ها برای افزایش عضو و مخاطب‌گیری اخبار نادرست منتشر کنند، بلکه باید واقعیت سنجی داشته و عواقب خبر را مورد بررسی قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه با افرادی که مخل آرامش و امنیت مردم در جامعه هستند به‌شدت برخورد می‌شود، تصریح کرد: در این شرایط به کمک مردم نیاز داریم که در صورت گران فروشی کالا به صنف مربوطه اطلاع دهند.

جمشیدی بحث زباله و مکان‌یابی مناسب برای زباله را مهم‌ترین چالش شهرستان بابل برشمرد و افزود: هزینه سنگین برای حمل زباله سبب شده تا وضعیت بابل در حوزه مبلمان شهری ضعیف باشد.

برخورد قانونی از بکارگیری اتباع خارجی

دادستان بابل با تاکید بر خروج اتباع غیر مجاز خارجی در اسرع وقت یادآور شد: اقامت اتباع غیر مجاز در کشور ممنوع است و با کسانیکه که آنها را بکارگیری کرده و یا اسکان می‌دهند برخورد قانونی می‌شود.

جمشیدی از ساماندهی فعالین فضای مجازی برای شناسایی خبرنگاران و کانال‌های مجاز در سطح شهرستان خبر داد و گفت: برای نظارت بیشتر بر فعالیت رسانه‌ها اداره فرهنگ و ارشاد بابل به ساماندهی خبرنگاران اقدام کرده است.

  • نویسنده : سمانه اسلامی