به گزارش ملکان مدیرکل بهزیستی مازندران در آیین افتتاح این مدرسه در سخنانی با بیان اینکه برنامه سازمان بهزیستی تبدیل حمایت های مقطعی به توانمندسازی پایدار است، گفت: برای تحقق توانمندسازی اقتصادی باید توانمندسازی جسمی، روانی و اجتماعی در دستور کار قرار گیرد تا فرد بتواند با خودکفایی از چرخه حمایتی خارج شود.
فریماه بریمانی بر الحاق اجتماعی جامعه هدف بهزیستی تاکید کرد و اظهار داشت: امروزه بسیاری از افراد زیر پوشش بهزیستی مازندران به چرخه تولید و کارآفرینی ورود پیدا کردند و علاوه بر تامین هزینه های زندگی خود و خانواده، تعداد زیادی از افراد جامعه را نیز جذب و مشغول به کار کردند.
وی با بیان اینکه در مازندران ۵۲۳ مرکز غیر دولتی زیر نظر بهزیستی استان مشغول فعالیتند، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۶۷ مرکز روزانه توانبخشی آموزشی مشغول فعالیت هستند.
این مقام مسوول با اشاره به افتتاح مرکز روزانه توانبخشی آموزشی تلفیقی در گلوگاه ابراز امیدواری کرد این مرکز با ارایه خدمات مطلوب در حوزه های مختلف زمینه را برای الحاق اجتماعی این افراد فراهم کنند تا آنان بتوانند به سمت تولید و اشتغالزایی سوق یابند.
مدیرکل بهزیستی مازندران در ادامه با قدردانی از مراکز غیر دولتی و خیران که همراه بهزیستی را در ارایه خدمات به جامعه هدف یاری کردند، خواستار حمایت بیش از پیش آنان در برطرف کردن مشکلات جامعه هدف بهزیستی شد.
در مرکز غیردولتی روزانه توانبخشی، آموزشی تلفیقی لبخند گلوگاه خدمات تخصصی کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، روانشناسی و مشاوره برای توانخواهان جسمی حرکتی و اختلالات طیف اوتیسم توسط درمانگران تخصصی ارایه می شود.
بهزیستی مازندران ۱۶۲ هزار خانوار با ۳۶۰ هزار نفر جمعیت را زیرپوشش دارد.
بهزیستی مازندران ۶۲ هزار معلول را زیرپوشش دارد و معلولان جسمی حرکتی با ۲۷ هزار نفر بیشترین تعداد معلولان زیر پوشش این نهاد حمایتی در استان را به خود اختصاص داده اند، این نهاد همچنین ۱۳ هزار معلول کم توان ذهنی، بیش از هفت هزار معلول نابینا و هفت هزار و ۴۳۰ معلول ناشنوا و کم شنوا، ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار روانی مزمن و ۷۳۰ معلول صوت و گفتاری را در مازندران زیرپوشش دارد.
- نویسنده : سمانه اسلامی