جانمایی نماد نقش دستگاه‌های نظام سلامت در موزه دفاع مقدس مازندران
جانمایی نماد نقش دستگاه‌های نظام سلامت در موزه دفاع مقدس مازندران
مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس مازندران بر جانمایی نماد نقش دستگاه‌های نظام سلامت در دوران دفاع مقدس در موزه دفاع مقدس مازندران، ثبت برنامه‌های دفاع مقدس در سامانه جامع دفاع مقدس، همایش پیشکسوتان جهاد و مقاومت و آموزش علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار ملکان از ساری، سرهنگ «محمدحسن سلامی» امروز در دیدار با «سیدرضا کاظمی‌نیا» مدیر مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان مازندران با بیان اینکه در آستانه بزرگداشت هفته دفاع مقدس علاوه بر جلسات، شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران تشکیل شد و کارگروه‌ها نیز جلسات را برگزار کردند، اظهار داشت: دفاع مقدس الگوی جهاد، مجاهدت، کار جهادی و مخلصانه است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب هرگاه الگوی یک کار جهادی را می‌خواهد تبیین کند از دفاع مقدس یاد می‌کند، افزود: در هفته دفاع مقدس وظیفه داریم برای مردم و کسانی که پای انقلاب و دفاع مقدس ایستاده‌اند و با وحدت، پیروی از ولایت فقیه و ایمان و توکل به خدا پیروزی‌های بزرگ را به دست آوردند را یادآوری کنیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران بر بزرگداشت دفاع مقدس در جامعه هدف تأمین اجتماعی، زنده نگه داشتن یاد شهدا و ایجاد فضای پر معنویت، روحانی و معنوی در هفته دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: همچنین برنامه‌های گرامی‌داشت، محافل خاطره‌گویی، مسابقات، دیدار با خانواده شهدا، تجلیل از پیشکسوتان باید مورد توجه قرار گیرد.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه اجرای برنامه‌های دفاع مقدس موجب انتقال و نشر ارزش‌ها به نسل امروز و آینده می‌شود و در ارتقای فرهنگ مردم بی‌تاثیر نیست بر روایت و تبیین خاطرات حماسه و ایثار رزمندگان دفاع مقدس برای نسل امروز تأکید کرد.

وی بر جانمایی نماد نقش دستگاه‌های نظام سلامت در دوران دفاع مقدس در موزه دفاع مقدس مازندران، ثبت برنامه‌های دفاع مقدس در سامانه جامع دفاع مقدس، همایش پیشکسوتان جهاد و مقاومت و آموزش علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت تأکید کرد.

ضریب اشغال تخت از ۶۳ درصد به ۸۰ درصد افزایش یافت 

«سیدرضا کاظمی‌نیا» اظهار داشت: ۶۲ درصد جمعیت مازندران تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که بیش از دو میلیون را شامل می‌شود.

وی از وجود پنج بیمارستان و ۴۹۵ تخت بستری ویژه در استان مازندران خبر داد و گفت: همچنین ۱۴ مرکز درمانی سرپایی داریم که ۱۲ تا از آنها تحت پوشش طرح پزشک خانواده هستند.

مدیر مدیریت درمان تأمین اجتماعی مازندران از فعالیت حدود دو هزار و ۷۰۰ کارمند رسمی و قردادی زیر نظر این مدیریت در استان خبر داد و افزود: همچنین در بین مراکز بیمارستانی در مرکز درمانی ولیعصر (عج) قائمشهر خدمات کشوری نظیر آنژیوگرافی عروقی مغزی ارائه می‌شود.

کاظم‌نیا تصریح کرد: بیمارستان‌های چالوس، بابلسر، ساری و نکا بیمارستان‌های جنرال هستند که در آن چهار تخصص اصلی جراحی، داخلی، زنان و اطفال ارئه می‌شود و به فراخور شهر‌ها تخصص‌ها در این مراکز در نظر گرفته شده است.

وی از ارائه خدمات رایگان در این مراکز خبر داد و گفت: در دو سال اخیر سعی کردیم کیفیت و کمیت درمان را ارتقا دهیم که اتفاقات خوبی افتاد و در بحث کیفیت در کشور در سال ۱۴۰۱ در بخش بستری و سرپایی اول کشور شدیم و در سال ۱۴۰۲ در بخش سرپایی اول و در بخش بستری دوم شدیم و در سال ۱۴۰۳ در بحث سرپایی اول کشور هستیم.

مدیر مدیریت درمان تأمین اجتماعی مازندران با بیان اینکه ضریب اشغال تخت را از ۶۳ درصد به ۸۰ درصد رساندیم، گفت: همچنین مراجعات سرپایی را از سه میلیون به بیش از پنج میلیون رسانده‌ایم که ۳۸ درصد رشد داشته است.

به گفته کاظم‌نیا عمل جراحی و تعداد بستری شدگان بین ۱۸ تا ۳۰ درصد رشد کرده است.

وی بر نشر و گسترش ارزش‌های دفاع مقدس به شیوه نو و مدرن در جامعه تأکید کرد و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و تجلیل از پیشکسوتان جهاد و مقاومت را از جمله برنامه‌های مصوب سازمانی برشمرد.

مدیر مدیریت درمان تأمین اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: مجموعه‌های درمانی در بحث خدمات رسانی به مردم پیشگام بود و حفظ ارزش‌های نظام مجاهدت کرد.

 

 

 

 

 

  • نویسنده : سمیه کریمی