محمد علی موسی پور گرجی با اشاره به اضافه شدن مکنده غلات ۳۰۰ تنی به تجهیزات تخلیه و بارگیری،اظهارکرد: تعداد مکنده های غلات در بندر امیرآباد ۱۴ دستگاه رسید که در سرعت تخلیه و میزان حجم عملیاتی بندر تاثیر مثبتی خواهد داشت.
مدیر کل بنادر ودریانوردی امیرآباد افزود: این بندر به عنوان هاب غلات شمال کشور شناخته می شود و با توجه به احداث ۱۰ باب سیلوی نگهداری غلات توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی و نیاز به تسریع فرآیند تخلیه و بارگیری ، یک دستگاه مکنده ۳۰۰ تنی در سال جاری به تجهیزات بندر افزوده شد تا علاوه بر بهبود روند عملیات ، میزان توقف کشتی ها در لنگرگاه به حداقل برسد.
وی با اشاره به درخواست ها و توقع تجار و صاحبان کالا به انجام سرویس و خدمات مطلوب به کشتی ها در بندر امیرآباد،تصریح کرد: یکی از شاخص های مهم و حفظ مشتریان در بندر و جذب صاحبان کالا ، کیفیت انجام خدمات و تسهیل و تسریع این فرآیندها می باشد که هدف همه دستگاه های دولتی و خصوصی مستقر در بنادر همین بوده و سعی کرده ایم از بدو ورود کشتی ها به لنگرگاه، روند تخلیه و بارگیری مجدد تا خروج کشتی از بندر را بصورت دقیق پایش نموده و موانع و چالش های آن را با همکاری دستگاه های ذی ربط به حداقل برسانیم تا رضایت مشتریان حاصل شود .
موسی پور تسریع و ارتقای نرم عملیات در تخلیه انواع کالاها خصوصا کالاهای اساسی، ارتقا سطح امنیت غذایی و تجهیز و تکمیل زیرساختهای بندری به دستگاههای مدرن تخلیه و بارگیری را از اهداف مهم بکارگیری این نوع دستگاهها عنوان کرد.
مدیر کل بنادر ودریانوردی امیرآباد خاطرنشان کرد: این مکنده توسط بخش خصوصی تامین و به این بندر منتقل و ظرف مدت چهار ماه مونتاژ و در چرخه عملیاتی قرار گرفت و قادر خواهد بود روزانه ۳۵۰۰ تن انواع غلات را از کشتی تخلیه نماید.
- نویسنده : سمیه کریمی