تعیین سکاندار بر برگه‌های رأی
تعیین سکاندار بر برگه‌های رأی
حضور حماسی و پرشکوه ملت بزرگ ایران در روز جمعه پانزدهم تیرماه پای صندوقهای رای و انتخاب ریاست جمهوری اسلامی ایران ، برگ زرین دیگری از عزت و افتخار را در تاریخ ایران اسلامی ثبت کرد .

انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در آرامش کامل و همراه باحضور ومشارکت عموم مردم درکشور برگزار شد.آنچه همه شاهد آن بودند شور و نشاط خارق‌العاده‌ای بود که بر جامعه ایرانی حاکم شد و مردم با هوشیاری، هوشمندی و آگاهی پای صندوق‌حوزه‌های انتخابیه در سراسر کشور حضور پیدا کردند.

دیروز سراسر ایران هیجان بود؛ هیجانی برای تعیین سرنوشت و شیوه اداره کشور برای چهار سال آینده. شهرها و روستاها، از ساعات اولیه صبح شاهد حضور مردمی بودند  که با حضور در محل‌های اخذ رأی، تا از میان دو  نامزد باقی‌مانده در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری، نامزد مطلوب خود را تعیین کنند.

و نام منتخب خود را برای تعیین سکاندار دولت جمهوری اسلامی ایران بر برگه‌های رأی ثبت کنند.

بر اساس شرایط موجود  پرونده دولت چهاردهم در نیمه تیرماه بسته شد  به زبانی دیگر وظیفه ملی و تعیین سرنوشت کشور در نیمه تیرماه تکمیل شده است.

پرواضح است که نتایج در دوم انتخابات همانند راه‌رفتن روی لبه باریکی است که انتخاب هرکدام ازشیوه‌های راه‌رفتن روی این لبه باریک،می‌تواند تعیین‌کننده سرنوشت چهارسال پیش‌رو باشد وانتخاب فرد اصلح می‌تواندراه‌رفتن روی این لبه باریک را برای بالغ بر۸۰میلیون ایرانی آسان کند.

بدون تردید برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری یکی از انتخابات بسیار مهم و سرنوشت‌ساز در نظام جمهوری اسلامی ایران است و به همین دلیل است که دلسوزان انقلاب خواستار تحقق دو اصل مشارکت حداکثری و گزینش نامزد اصلح هستند تا منتخب مردم خود را با پشتوانه قدرتمند ملت، آماده حضور در این جایگاه مهم و حساس کند. درست است که برخی از جریانات و گروه‌های سیاسی در سال‌های اخیر ادعاهای شاذی نظیر این‌که رئیس‌جمهور قدرت و اختیارات چندانی ندارد و تدارکاتچی است را مطرح کرده‌اند اما بازخوانی و تأمل درباره اختیارات و جایگاه مصرح رئیس‌جمهور در قانون‌اساسی بیانگر عدم درستی چنین ادعاهایی است، کمااین‌که رئیس‌جمهور بالاترین مرجع اجرایی کشور را عهده‌دار است و با استفاده از دایره اختیاراتش می‌تواند سعادتمندی ملت در برهه‌های مختلف را تضمین کند. پای کار بودن مردم در مقطع کنونی که در آستانه انتخاب نهمین رئیس‌جمهور کشور هستیم علاوه‌بر این‌که خط بطلانی بر خیال‌های خام و آشفته دشمنان می‌کشد سهم بسزایی در به‌رخ‌کشیدن اقتدار ایران اسلامی در میان دوستان و دشمنانش دارد.انتخابات ۱۵ تیرماه در نهایت یک برنده دارد که در اصل باید مطالبات همه گروه‌های مردمی را در فرآیند اجرایی‌شدن قرار دهد.

رقابت‌های انتخاباتی، با همه فراز و فرودهایش به پایان رسید  و از این همه وعده و شعار که توسط نامزدها مطرح شد، دو میراث ماندگار به‌جا ‌ماند؛ نخست سهم مردم در تعیین مقدرات کشور و دیگری کاندیدایی که توان به سامان رساندن وعده‌هایش برای ارتقای ایران عزیز را داشته باشد.

 

 

 

  • نویسنده : مریم مشایخ