به گزارش خبرنگار ملکان – سمانه اسلامی همزمان با هفته خبرنگار ،نخستین نشست صمیمی مهندسان مرکز استان با خبرنگاران ساری در رستوران وکیلی برگزار شد. علیپور فعال حوزه لوستر و لایتینگ در مازندران گفت: تمامی مشاغل نیازمند اصحاب رسانه به عنوان یک تریبون امین و اثرگذار هستند. به گزارش خبرنگار نقش قلم،امیر علیپور مدیر صنایع […]
به گزارش خبرنگار ملکان – سمانه اسلامی
همزمان با هفته خبرنگار ،نخستین نشست صمیمی مهندسان مرکز استان با خبرنگاران ساری در رستوران وکیلی برگزار شد.
علیپور فعال حوزه لوستر و لایتینگ در مازندران گفت: تمامی مشاغل نیازمند اصحاب رسانه به عنوان یک تریبون امین و اثرگذار هستند.
به گزارش خبرنگار نقش قلم،امیر علیپور مدیر صنایع لوستر علیپور در این نشست با تجلیل از فعالیتهای خبری خبرنگاران اظهار کرد: سختی کار خبرنگاران بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: ارائه و پیگیری نظام مسائل مهندسان مجری در گرو اطلاع رسانی اصحاب رسانه است تا صدای این قشر به گوش مسئولان و مردم برسد.
مدیر صنایع لوستر علیپور اعلام کرد: رسانه ابزاری سالم و توانا است که بسیار در عصر امروز اثرگذار است.
وی با تاکید بر نقش برندینگ در موفقیت کسبوکار در عصر کنونی عنوان کرد: در گذشته بازار یابی صنعت لوستر بسیار سخت بود و بعدها با آمیخته شدن این صنعت با هنر و صنعت شیشهسازی و نیز تنوع محصولات، در کنار ورود صنعت نورپردازی شهری، این صنعت وارد عصر جدیدی از فعالیت کاری خود شد.
چالشهای صنعت ساختمان تا نقش کلیدی شهرداریها در افزایش مشارکت سازندگان
حامد ربیعی کارشناس ارشد عمران شرکت عمرانی سازه نظام مهندسی در نشست خبری با اصحاب رسانه بهمناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد:کمبود مابع مالی، افزایش قیمت مصالح و افزایش تعرفههای عوارض شهرداری در حوزه صدور پروانه و کمیسیون ماده ۱۰۰ و ماده ۹۹ از مهمترین چالشهای کنونی این حوزه است. این پروژهها همچون پروژههای مسکونی با استانداردهای سبز شامل استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و مصالح سازگار با محیطزیست میشود.
ربیعی تصریح کرد: استفاده از فناوریهای نوین همچون BIM یا مدلسازی اطلاعات ساختمان و روشهای پیشرفته ساخت به ما کمک کرده تا کیفیت ساخت را افزایش و زمان و هزینه پروژهها را کاهش دهیم. باید برنامههایی برای آموزش پیمانکاران و کارگران در نظر گرفته شود تا استانداردها را رعایت کنند، نظارت بر پروژهها و استفاده از تجهیزات ایمنی مدرن نیز باید در اولویت باشد.
مدیرعامل شرکت استحکام فولاد و بتن مازند، در ادامه به چالشهای زیست محیطی در پروژههای ساختمانی اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از چالشهای جدی، مدیریت پسماندهای ساختمانی و آلودگی ناشی از فعالیتهای عمرانی است که میبایست برای مدیریت پایدار پسماندها و کاهش اثرات زیست محیطی، برنامههای مدونی ارائه گردد.
ربیعی کولایی، بر نقش محوری حمایت دولت و شهرداریها از صنعت ساختمان اشاره کرد و افزود: دولت و شهرداری با اراده تسهیلات مالی، معافیت های مالیاتی و تسهیل فرآیند صدور مجوز، نقش کلیدی در حمایت از صنعت ساختمان دارند که این حمایتها منتج به افزایش سرمایه گذاری و مشارکت بیشتر سازندگان در این بخش خواهد شد.
این کارشناس ارشد عمران با اشاره به استفاده از مصالح ساختمانی بومی در ساری، بیان کرد: تاکید ما بر استفاده از مصالح بومی است چرا که به کاهش هزینهها، حفظ فرهنگ محلی و توسعه اقتصادی منطقه کمک میکند..وی با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ استفاده از فناوریهای نوین در بین سازندگان و پیمانکاران، یادآور شد: با برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی، برپایی نمایشگاه و یا سمینارها میتوان سازندگان و پیمانکاران را به استفاده از ابزارهای نوین تشویق کرد.
ربیعی از انجام پروژههای متعددی برای بازسازی بافت فرسوده در ساری خبر داد و عنوان کرد: این پروژهها علاوه بر کمک به بهبود شرایط مردم به احیای فرهنگی و اجتماعی منطقه نیز میانجامد.این فعال حوزه ساختمان قدرت رسانهها را بسیار بالا دانست و تاکید کرد: درخواستمان از اصحاب رسانه فرهنگسازی جهت کمک به تسهیل فرآیند ساختوساز و تسهیلگری ورود سرمایهگذاران است.
چالش جدی امروز صنعت ساختمان کیفیت ساخت و ساز است
مهندس یونس بهارفر رئیس انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری و بازرس کانون سراسری انجمنهای صنفی کارفرمایی سازندگان مسکن و ساختمان کشور نیز در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: بنده به سهم خودم این روز را به جامعه خبرنگاران تبریک عرض میکنم.
وی با بیان اینکه، یکی از چالشهای اساسی در ساخت و ساز کیفیت ساخت است، گفت: در این زمینه متاسفانه درصد بالایی از ساختوسازها از کیفیت بالایی برخوردار نیست.
بازرس کانون سراسری انجمنهای صنفی کارفرمایی سازندگان مسکن و ساختمان گفت: تا زمانی که آگاهی مردم نسبت به کیفیت ساخت و ساز افزایش نیابد نمیتوان انتظار اتفاق خاصی بود. بهارفر ادامه داد: از طرفی ۸۰درشد مردم عادی هستند اما سازندگانی را مشاهده میکنیم که وجدان کاری ندارند و ساختمان بیکیفیت میسازند، بعد آن را به خریدارانی که توان مالی کمی دارند به فروش میرسانند و در نتیجه دچار مشکل خواهند شد.
بهارفر بیان کرد: عموم مردم تنها موفق به تنها خرید یک مرتبه ساختمان میشوند که باید کمک کنیم تا ساختمانهای با کیفیت را برجسته کنیم و اینجا نقش رسانه بسیار حایز اهمیت است.
وی عنوان کرد: تعرفه اختصاصی مهندسان مجری سرانجام به فرجام رسید و منتشر کردیم و رضایتمندی حاصل شد.
رئیس انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری اعلام کرد: در بحث رتبه بندی سایت مهندسان مجری در دست انجام جهت رتبه بندی مهندسین مجری است و بزودی این مطالبه مهندسان محقق خواهد شد.